Nog maar een paar daagjes!
Door: Karin
Blijf op de hoogte en volg Karin
27 Maart 2013 | Nederland, Millingen aan de Rijn
Over iets langer als een week (8 daagjes) dan is het zover! Dan ga ik samen met Anouk & Leonie voor 3 maanden stage lopen in het St. Martin de Porres Mission Hospital in Njinikom, Kameroen!!
Op 4 april vliegen wij om 11.45 uur vanaf Düsseldorf naar Istanbul, waar wij over stappen in het vliegtuig naar Douala (Kameroen). Hier blijven wij 2 nachten en gaan dan met een bus door naar Bamenda (stad 'dichtbij' Njinikom) waar wij ook nog 1 nacht blijven. Op 7 april hopen wij dan aan te komen op plaats van bestemming Njinikom, waar wij op 8 april met onze stage in het ziekenhuis beginnen.
Na de vele vaccinaties, 2 weken voorbereiding in België, het boeken van het vliegticket, regelen van verzekeringen, aanvragen van studiefinanciering, aanvragen van OV vergoeding, aanvragen van de creditcard, aanvragen van het visum, vele presentaties en opdrachten op school, etc.... komt het dan nu echt dichtbij!! Morgen het laatste dagje voorbereiding op school en dan nog lekker een weekje vrij om me goed voor te bereiden (vooral de koffer inpakken, wat echt een een ramp is) en afscheid te nemen van iedereen:(.
Met deze site wil ik jullie op de hoogte houden van al mijn ervaringen. Omdat ik jullie allemaal erg ga missen, zou ik het leuk vinden dat als jullie mijn reisverslagen lezen, hier ook een berichtje plaatsen! Zo weet ik ook hoe het hier in Nederland, en het belangrijkste hoe het met jullie gaat!
Heel veel liefs, van Karin.
27 Maart 2013 - 18:49
Dionne:
Lieve Karin!
Super leuk om te lezen over de voorbereiding. Echt gaaf nu het zo dichtbij komt!
Ik ga zeker al je verslagen lezen! Succes met de koffer inpakken:) tot zondag!!
Liefs Dio -
27 Maart 2013 - 20:16
Tony:
Kaat, dit wordt echt de mooiste ervaring van je leven! Ik ga je zeker volgen en ik zal je op de hoogte houden van roddels etc hahaha
Im gonna miss youuu
X -
27 Maart 2013 - 20:18
ROMY:
Tony is romy hahahahhaha -
27 Maart 2013 - 23:36
Cristel:
He Karin,
Super leuk en spannend allemaal!! heel veel plezier daar, gewoon ervan genieten!!
Oplossing: een grotere koffer kopen ;) hihi
groetjes Cristel -
02 April 2013 - 16:35
Annemiek Soers:
Hi Karin, nog twee nachtjes slapen en dan is het zover, dit lijken mij de moeilijkste dagen: je hebt een superleuk afscheidsfeestje gehad en dan duurt het nog een paar dagen voordat je echt gaat.
Meestal zeggen we als iemand een tijdje weggaat: 'het is niet het einde van de wereld' maar Njinikom is voor mijn gevoel toch bijna het einde van de wereld.
Ik wens je nogmaals een hele goede tijd daar en we houden contact! Ben erg benieuwd naar je ervaringen. Hou ons op de hoogte van alles (of bijna alles:-)) wat je daar meemaakt.
Veel liefs
Annemiek -
02 April 2013 - 22:47
Hans:
Hoi Karin,
Heel veel plezier in K. Goede reis en wij wachten hier op je thuiskomst. Breng je een echt Kameroens recept mee? Ben benieuwd wat ze daar eten. :)
Cu op Skype
Gr. Hans -
02 April 2013 - 23:02
Stijn:
Hè schat,
Heel veel plezier in Kameroen. Je gaat het daar super erg naar je zin hebben.
Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat hier alles draaiend word gehouden tot jij terug bent.
Hopelijk ga je er heel veel leuke dingen meemaken en hou je ons flink op de hoogte.
X
04 April 2013 - 13:12
Irma:
Vanochtend hebben we Karin naar het vliegveld gebracht.. Ze is goed vertrokken!
Het was nog wel even wachten bij de douane omdat er iets met de medicijnen was.. Maar gelukkig kon Karin daarna samen met de andere 2 meiden doorlopen!
Gelukkig had ik meer moeite met afscheid nemen dan Karin! Even wat tranen maar dat kwam vooral door mij! Lief zusje goede reis en we horen snel van je via deze mooie website!
Liefs, Irma